Οι νέες τηλεκατευθύνσεις XG8 8 -Ch & JR Propo XG11 DMSS Transmitter w/RG831B της γνωστής εταιρείας JR

Η κορυφαία επιλογές του προχωρημένου μοντελιστή είναι η Νέες Τηλεκατευθύνσεις
XG8 8 -Ch & JR Propo XG11 DMSS Transmitter w/RG831B της γνωστής εταιρείας JR
Χρησιμοποιώντας  JR ® DMSS τεχνολογία , το νέο XG8 σύστημα Τηλεκατεύθυνσης παρέχει μια αξιόπιστη 2.4GHz ραδιοζεύξης με την ικανότητα να ελέγχει δημοφιλείς τύπους μοντέλων, στις κατηγορίες αεροπλάνο, ελικόπτερο ή ανεμόπτερο. Επιπλέον, οι XG8 &XG11 προσφέρουν ένα ευφυές σύστημα εξόδου για βελτιωμένη ακρίβεια ελέγχου και...
προηγμένες λειτουργίες τηλεμετρίας για την εμφάνιση κρίσιμων δεδομένων πτήσης,
όταν τη χρειάζεστε περισσότερο .
Οι XG8 & XG11 είναι το πρώτος πομπός  JR που έρχτε με μια μπαταρία Li - Fe, η οποία μειώνει σημαντικά το βάρος . Στο εσωτερικό του πομπού είναι ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα φόρτισης που κλείνει αυτόματα όταν η μπαταρία φτάσει το πλήρες φορτίο. Ο προγραμματισμός είναι εύκολη, χάρη στο καλά αποδεδειγμένη, έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη με τα δεδομένα που έχουν εισαχθεί με τη γνωστή γραμμή κύλισης και τέσσερα μπουτόν κλειδιά εισόδου. Οι πληροφορίες προγραμματισμού εμφανίζονται αναλυτικά στο μεγάλο γραφικό περιβάλλων της οθόνης .

Το διπλό σύστημα Spectrum Modulation ( DMSS ) 2.4GHz πρωτόκολλο προσφέρει μια ασφαλή σύνδεση πομπού που συνδυάζει DSSS και FHSS δυνατότητες σε ένα ευρυζωνικό σύστημα μεταφοράς και περιλαμβάνει υψηλής ταχύτητας απόκρισης και υψηλή αντίσταση κατά του θορύβου RF. Ένα πλεονέκτημα των DMSS είναι το σύστημα εξόδου Intelligent ( IOS ), το οποίο επιλέγει αυτόματα τα σήματα ελέγχου που πρέπει να διαβιβάζεται στο ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα και παραδίδει τα δεδομένα ως ένα πλήρες πλαίσιο. Το IOS διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει καθυστέρηση κατά την λειτουργία του servo που χρησιμοποιούνται για κρίσιμες λειτουργίες, όπως CCPM swashplate σε ένα ελικόπτερο, ή όταν λειτουργεί ένα φτερό επιφάνεια ελέγχου με πολλαπλά servo .

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της DMSS είναι η αμφίδρομη επικοινωνία της, που παρέχει πληροφορίες τηλεμετρίας. Ο δέκτης τηλεμετρίας είναι φτιαγμένος ως πρότυπο σε κάθε DMSS δέκτη, και add-on αισθητήρες θα σας δώσει πραγματικό χρόνο ανατροφοδότηση πληροφοριών από το μοντέλο σας, όπως η ταχύτητα περιστροφής του έλικα αεροσκάφους ή πτερύγια ρότορα ελικοπτέρου, η θερμοκρασία  το υψόμετρο αναγνώσεις .

Δεν έχει σημασία τι είδους αεροπλάνο, ελικόπτερο ή ανεμόπτερο πετάτε , η XG8 έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τον έλεγχό σας και να παραδώσει ένα εξελικτικό επίπεδο ακρίβειας που είναι γνήσιο και με την εγγύηση της JR.

Οι Τηλεκατευθύνσεις JR XG8 8 -Ch &XG11 DMSS Transmitter w/RG831B, έρχονται μαζί με τα ακόλουθα:

RG831B 8-ch & 11-ch DMSS 2.4GHz receiver (Δέκτης)
RA01T remote antenna/telemetry module (Module)
Li-Fe 6.4V, 1400 mAh 2S transmitter battery pack (Μπαταρία)
NEC-A912 JR 9.0V power adapter (Αντάπτορας Φόρτισης)
Bind plug (Βαλίτσα)

Σας παραθέτω και ένα VIDEO που μιλάει για το σύστημα DMSS, της J.R



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...