Παράξενα & Άλλα

Ενα μοναδικό πρωτότυπο τετρακόπτερο (Quadcopter) που μπορεί να κολυμπαει στη θάλασσα και να πετάει και στον αέρα. (VIDEO)

Ιπτάμενο ασθενοφόρο Drone (Τρικόπτερο). Μια κατασκευή που μπορεί να σώσει χιλιάδες ζωές παγκοσμίως (VIDEO)

Το E-Flite UMX Hyper Taxi RC είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό και πρωτότυπο τηλεκατευθυνόμενο μοντέλο που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. (VIDEO-FOTO)

Μια πραγματικά εντυπωσιακή κατασκευή: Τηλεκατευθυνόμενο όχημα κινείτε με ατμό, Χρησιμοποιώντας σαν καύσιμο μείγμα βουτανίου / προπανίου. (VIDEO)

Τι θα λέγατε αν φλερτάρατε στη παραλία με τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι...!!!. Σας φαίνεται παράξενο ? για δείτε τα Video...(VIDEO)

Φωτογραφίζοντας και τραβώντας video μέσα στη ζούγκλα, με μια τηλεκατευθυνόμενη κάμερα - ρομπότ, να εισχωρεί ανάμεσα σε άγρια θηρία (VIDEO)

Ένα πολύ εντυπωσιακό τηλεκατευθυνόμενο Ζόμπι σε δράση...Οδηγίες για το πως να το κατασκευάσετε δίνει ο κατασκευαστής του. (VIDEO)

Alexander Polli : Ο άνθρωπος Jet Man που κάνει το ακατόρθωτο. Περνώντας μέσα από μια στενή σπηλιά με ταχύτητα 250 χιλ/ώρα !!! (VIDEO)

Ένα παράξενο τηλεκατευθυνόμενο, εμπνευσμένο απο πτώση σπόρου - φύλου ενός δέντρου !!!. Ο σχεδιασμός του είναι παρόμοιος με το σπόρο. (VIDEO). Κάντε κλίκ εδω...

Δύο τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα rc, ανυψώνουν στον αέρα μια γυναίκα κρατώντας την απο 2 σχοινιά (VIDEO)

Σας αρέσει το Tennis...?. Τι θα λέγατε να παίξετε με αντίπαλους δύο τετρακόπτερα...!!!. Όχι δεν είναι πλάκα...(VIDEO)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...