Σας αρέσει το Tennis...?. Τι θα λέγατε να παίξετε με αντίπαλο δύο τετρακόπτερα...!!!. Όχι δεν είναι πλάκα...(VIDEO)


Τι θα λέγατε να παίξουμε Tennis με αντίπαλο 2 τετρακόπτερα…!!!
Ένα πολύπλοκο τετρακόπτερο που παίζει Τένις !!, κατασκευάστηκε στην Ελβετία. Πρόκειται για έναν πολύπλοκο μηχανισμό που είναι δύσκολο να κατανοήσει κάποιος χωρίς βασικές γνώσεις και επαρκεί αναλυτικά στοιχεία. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα, όπως θα δείτε στο video είναι εντυπωσιακό.  
Το Flying Machine Arena είναι ένας φορητός...
χώρος στον αέρα με αυτόνομη πτήση. Αποτελείται από ένα σύστημα υψηλής ακρίβειας σύλληψη κίνησης, ένα ασύρματο δίκτυο επικοινωνίας, καθώς και προσαρμοσμένο λογισμικό που εκτελεί περίπλοκους αλγόριθμους για την εκτίμηση και τον έλεγχο του τετρακόπτερου με το μπαλάκι.
Το σύστημα ανάλυσης της κίνησης μπορεί να εντοπίσει πολλά αντικείμενα στο χώρο με ρυθμούς άνω των 200 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται εξαιρετικά γρήγορα, τα αντικείμενα στο χώρο μπορούν να κινηθούν σε ταχύτητες άνω των 10 m / s, με αποτέλεσμα μετατοπίσεις άνω των 5 cm μεταξύ των διαδοχικών στιγμιότυπων.
Το σύστημα χρησιμοποιεί αισθητήρες με τις οποίες αυτοί στέλνουν τις εντολές στα τετρακόπτερα, που τις εκτελούν με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών υπολογιστών που
περιλαμβάνονται  στα σκάφη
Σας παραθέτω το VIDEO να δείτε και μόνοι σας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...