Simulator: Τα προγράμματα που είναι απαραίτητα για να ξεκινήσει κάποιος στον αερομοντελισμό, κάνοντας ρεαλιστικά μαθήματα στην οθόνη του υπολογιστή του.


Το Simulator, ο εξομοιωτής είναι ένα απαραίτητος εργαλείο για τους αρχάριους μοντελιστές, και όχι μόνο. Όταν ξεκινάει κάποιος με τον αερομοντελισμό, καλό είναι πριν πετάξει ένα πραγματικό μοντέλο να κάνει αρκετή εξάσκηση στον υπολογιστή του, με έναν Simulator. Αυτό θα τον βοηθήσει να μάθει πολύ πιο γρήγορα και με ασφάλεια να μπορεί να χειριστεί το πραγματικό του μοντέλο. Θά μειώση πολύ τις πιθανότητες να έχει...
άσχημη εξέλιξη το ελικόπτερο ή το αεροπλάνο του όταν θα πάει να το πετάξει. Ειδικά αν είναι ελικόπτερο δεν θα πρέπει να το προσπαθήσει πριν ασχοληθεί κάποιες ώρες στην οθόνη του υπολογιστή του.

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλά τέτοια προγράμματα που προσφέρονται μαζί με το χειριστήριο που συνδέετε σε όλους τους υπολογιστές. (είναι απομίμηση πραγματικής τηλεκατεύθυνσης). Υπάρχουν επίσης και προγράμματα Simulator που πωλούνται αυτόνομα (μόνο το πρόγραμμα) που είναι συμβατά με όλες τις πραγματικές τηλεκατευθύνσεις, και συνδέονται με ένα ειδικό καλώδιο (πομπός- usb υπολογιστή). Ξέρω έμπειρους μοντελιστές, κυρίως ελικοπτέρων που πριν πάνε στο μοντελοδρόμιο ή σε κάποιο οικόπεδο να πετάξουν, προετοιμάζονται, κάνουν λίγο ζέσταμα δηλαδή στον εξομοιωτή του υπολογιστή τους, στο σπίτι.

Τελειώνοντας αυτή την σύντομη περιγραφή προτείνω σε όσους ξεκινάνε τον αερομοντελισμό, να κάνουν κάποιες ώρες μάθημα Simulator σε κάποιον υπολογιστή. Τα μοντέλα που περιέχονται σε αυτά τα προγράμματα είναι άπειρα, από εκπαιδευτικά, ακροβατικά και ότι υπάρχει και πετάει μέχρι σήμερα. Τελειώνοντας θέλω να σας πληροφορίσω ότι υπάρχουν και προγράμματα που είναι δωρεάν για download στο Ιντερνετ. Στο www.rcmod.gr υποδεικνύω κάποια Free τέτοια προγράμματα για δωρεάν κατέβασμα. 
Σας παραθέτω κάποια VIDEO να πάρετε μία γεύση 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...