Το Neptune SB-1 Submarine είναι ένα προχωρημένο υποβρύχιο r/c για μια εντυπωσιακή εξερεύνηση του βυθού των θαλλασών και λιμνών (VIDEO-ΦΩΤΟ)

                              Neptune SB-1 Submarine 
Το NEPTUNE SB-1 υποβρύχιο, είναι το πρώτο υποβρύχιο μοντέλο R / C από την εταιρεία Thunder Tiger. Εξοπλισμένο με λειτουργικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας στο εσωτερικό του σκάφους, που καλύπτονται από το εξωτερικό περίβλημα με ένα έξοχο κίτρινο χρώμα, το NEPTUNE SB-1 θα σας αφήσει να απολαύσετε τον κρυφό υποβρύχιο κόσμο.
Υιοθετώντας ένα στατικό σύστημα κατάδυσης, στη λειτουργία του ο...
Ποσειδώνας είναι ακριβώς όπως το πραγματικό υποβρύχιο. Το σύστημα κινείται από μια δεξαμενή έρματος με τη μονάδα του κινητήρα της αντλίας που θα ξεκινήστε την αντλία να εισάγει το νερό στη δεξαμενή έρματος. Το υποβρύχιο μπορεί να βουτήξει από την επιφάνεια και να παραμείνουν κάτω από το νερό σε στατικές θέσεις.  

Χρησιμοποιώντας τη μονάδα ισχύος πρόωσης και τον πλήρη έλεγχο του ανελκυστήρα και το πηδάλιο, μπορείτε να οδηγήσετε το υποβρύχιο ακόμα σαν ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος. Τοποθετήστε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή (προαιρετικά) και μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καταπληκτικές υποβρύχιες σκηνές.
Είναι εξοπλισμένο με αυτόματη ανίχνευση προστασία του συστήματος, αν το σύστημα ανιχνεύσει χαμηλή ισχύς μπαταρίας, χαμηλό σήμα μετάδοσης ή διαρροή, τότε η αντλία προστασίας θα ξεκινήσει αυτόματα το άδειασμα του νερού από τη δεξαμενή έρματος για να κάνει το υποβρύχιο να επιπλέει πίσω στην επιφάνεια.
Υπάρχουν 2 εκδόσεις του SB-1 Submarine, 5220-F. Είναι η σούπερ έκδοση combo. Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός λειτουργίας ήδη περιλαμβάνεται στη συσκευασία και η έκδοση ASLO που είναι πλήρως συναρμολογημένο
Η προτεινόμενη λιανική τιμή του SB-1 είναι περίπου $ 700, αν και πολλή σε διάφορα sites λιανικής εμπορείου μπορεί να το βρείτε περίπου $ 570. Ενώ η κάμερα και η οθόνη είναι extras, (δεν πωλούνται μαζί). Ενώ η κάμερα και η οθόνη είναι extras, (δεν πωλούνται μαζί).

Χαρακτηριστικά

1) το μοντέλο Radio Control 2) Πλαστικό ABS υψηλής αντοχής γάστρας 3) κινητήρα πρόωσης 12V μονάδα ισχύος 4) Dual Static & Dynamic System Κατάδυσης 5) w / roll αντλίας και μοτέρ δεξαμενή έρματος συστήματος 6) συσκευή ελέγχου Πλήρως ανοδικό / πηδάλιο 7) Auto ηλεκτρονικό σύστημα προστασίας

8) σύνδεσης του καλωδίου βίντεο μεταφορικά 9) 12V σφραγισμένη μπαταρία μολύβδου-οξέος περιλαμβάνονται

 Άλλα χαρακτηριστικά

-Μετατόπιση (mm / ίντσες)   Επιφάνεια 7.7kg, 7.95 kg βυθισμένο
-Μήκος (mm / ίντσες) 774 χιλιοστά
-Ύψος (mm / ίντσες) 285 χιλιοστά
-Πλάτος (mm / ίντσες) 290 χιλιοστά
-Σχέδιο (mm / ίντσες)  200 χιλιοστά
-Προπέλα 3 λεπίδες OD: 40mm Pitch: 41 χιλιοστά
-Ταχύτητα 1.45knots (2,7 χλμ/ώρα) επιφάνεια, 1.08knots (2 χλμ/ώρα)
-Κατάδυση Βάθος (mm / ίντσες) 5M
-Max. Κατάδυση Βάθος (mm / ίντσες) 10M (μηχανικό όριο)
-Propulsion Motor 12V κινητήρα

Σας παραθέτω και το VIDEO

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...