ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ RC: Πανελλήνιοι Αγώνες F3A που εγιναν το 2011 στα Μουδανιά.

Ο μήνας Σεπτέμβριος είναι η χαρά των Αερομοντελιστών για δύο λόγους:
ένας γιατί η ζέστη του καλοκαιριού δίνει την θέση της στις φθινοπωρικές δροσιές,
και ο άλλος λόγος είναι γιατί τον Σεπτέμβρη ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος αγώνων αερομοντελισμού της χρονιάς.
Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα, οι λάτρεις και οι αθλητές των ακροβατικών αεροπλάνων, να δώσουν το παρών αυτή τη φορά στα Μουδανιά του Νομού Χαλκιδικής,
όπου από τον δραστήριο τοπικό σύλλογο Ε.Α.Μ (Ενωση Αερομοντελιστών Μουδανιών) θα διοργανωθούν...
οι Πανελλήνιοι αγώνες της κατηγορίας F3A του 2011.
Τι διαφορετικό όμως παρουσιάζουν αυτοί οι αγώνες, από τους υπόλοιπους που έχουν γίνει μέχρι σήμερα ?
-Ενας νεοσύστατος γεμάτος ενέργεια σύλλογος (ΕΑΜ),
-με το νέο υπερσύχρονο μοντελοδρόμιο με όλες τις ανέσεις (στην περιοχή ΖΩΓΡΑΦΟΥ)
-στον πιο τουριστικό Νομό της Ελλάδος (τη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ)
-στην πιο φιλόξενη πόλη της (τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ),
είναι η "συνταγή" που αυτός ο πανελλήνιος αγώνας του αερομοντελισμού θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις σε όσους συμμετάσχουν σαν αθλητές,
η έρθουν να τον παρακολουθήσουν σαν θεατές.
Η Ε.Α.Μ. (Ενωση Αερομοντελιστών. Μουδανιών)   προσκαλεί όλους τους φίλους αερομοντελιστές από όλη την Ελλάδα, να συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή εκδήλωση αερομοντελισμού.
Τα Μουδανιά είναι ο πιο δημοφιλής τουριστικός προορισμός, και σημείο εκκίνησης για όλα τα μέρη και τις τοποθεσίες της καταπράσινης και καταγάλανης Χαλκιδικής.
Η πόλη των Νέων Μουδανιών δημιουργήθηκε το 1922 από Μικρασιάτες πρόσφυγες της περιοχής του «Κιανού» κόλπου καθώς όπως έλεγαν οι ίδιοι, η περιοχή έμοιαζε πολύ με εκείνη της αλησμόνητης πατρίδας. Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή τα Ν Μουδανιά είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της Χαλκιδικής όπως εξάλλου και ο Δήμος. Στην προκυμαία μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ,και μετά να διαλέξετε μια από τις πολλές ταβέρνες για εξαιρετικούς ουζομεζέδες, με θέα τον Θερμαϊκό κόλπο και φόντο τον αγέραστο και οξυκόρυφο Όλυμπο.
Στην μήκους δύο χιλιομέτρων παραλία μας μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο, τον καφέ και την διασκέδαση που προσφέρουν τα μπαράκια της.
Ο επισκέπτης μπορεί να ζήσει αξέχαστες στιγμές στα μπαράκια και στα κλάμπ της πόλης.
Το Μουσείο Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων ,και το λαογραφικό μουσείο είναι δύο σημεία που πρέπει οπωσδήποτε να επισκευθείτε.
Στο πρώτο, σε ένα σύγχρονα διαμορφωμένο χώρο θα ανακαλύψετε τις παλιές και σύγχρονες τεχνικές και εργαλεία ψαρέματος ,εργαλεία ναυσιπλοΐας μικρογραφίες αλιευτικών σκαφών καθώς και την εξαιρετική μαγεία του βυθού,
ενώ στο δεύτερο εκτίθενται αντικείμενα που έφεραν οι πρόσφυγες από τις αλησμόνητες πατρίδες καθώς και εκείνα που χρησιμοποίησαν στα πρώτα χρόνια της εγκατάστασής τους.
Το μοντελοδρόμιο που βρίσκεται στο χωριό Ζωγράφου, απέχει 5 λεπτά απο την πόλη των Μουδανιών. Σε αυτό και κατά την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχουν τέντες και καθίσματα για θεατές και αγωνιζόμενους, καντίνα, wc, καθώς και τρεχούμενο πόσιμο νερό (μόνιμη εγκατασταση του μοντελοδρομίου)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...