ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ: Η τουρμπίνα του Ευάγγελου Πασχαλούδη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σήμερα για πρώτη φορά, αντίκρισα με τα μάτια μου την τουρμπίνα του Θεσσαλονικιού Ευάγγελου Πασχαλούδη. Στημένη σε βάση με όλα της τα ηλεκτρονικά, έτοιμη για λειτουργία της.
Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί σε τι μοντέλο θα τοποθετηθεί, γνωρίζοντας όμως το μεράκι, την υπομονή, και την απίστευτη σχολαστική ποιότητα των κατασκευών του Ευάγγελου, είμαστε σίγουροι ότι το...
μοντέλο που θα "φορέσει" τον jet κινητήρα........... θα είναι κάτι διαφορετικό
Θα επανέρθουμε στο θέμα με περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, γιατί σήμερα λόγω των καιρικών συνθηκών, και του φιλοθεάμον κοινού που βρίσκονταν εκεί [επισκέπτες, μοντελιστές, φωτογραφίες, κτλ] δεν μας δόθηκε η ευκαιρία για μια εκτενέστερη συζήτηση με τον Ευάγγελο.
Οφείλω να τονίσω ότι η τουρμπίνα είναι χειροποίητη, εκ του μηδενός, βασισμένη σε σχέδια, πατέντα 15αετιας του εφευρέτη [ξέχασα το όνομα του ] κατασκευαστή που τα παραχώρησε στην εταιρία jetcat.
Επιλέχτηκαν τα καταλληλότερα μέταλλα, επεξεργάστηκαν από τα μαγικά χέρια του Ευάγγελου, σε μηχανήματα ακριβείας, και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δείτε σύντομα στην συνέχεια !!!!

 ΠΗΓΗ : aeromodelling-news.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...