Spykee the WiFi Spy Robot: Το πιο εξελιγμένο Τηλεκατευθυνόμενο Robot που υπάρχει στην αγορά σήμερα, Ο τέλειος Οικιακός φύλακας και κατάσκοπος είναι εδω.(VIDEO-ΦΩΤΟ)

Ο καλύτερος φύλακας του σπιτιού σας είναι εδω...
Το Spykee Spy Robot είναι ένα εξελιγμένο ρομπότ που μπορείτε να χειριστείτε
μέσω Internet. Το τελειότερο Ρομπότ της εταιρείας Meccano που έχει να προσφέρει
πολλά στους κατόχους του.  Το Robot αυτό σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με
τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει τους χώρους ενός σπιτιού από οποιοδήποτε σημείο της γης μέσω υπολογιστή και πρόσβασης στο διαδίκτυο.
Ο Spykee Spy όπως ονομάζετε λειτουργεί ταυτόχρονα σαν...
ρομπότ, φωτογραφική μηχανή, δικτυακή κάμερα και VoIP τηλέφωνο.
Μπορεί να πραγματοποιεί δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις (συμβατό με Skype 3.0 (PC) technology) μέσω ασύρματου WiFi δικτύου,να αναπαραγάγει αρχεία μουσικής mp3 και φυσικά να λειτουργεί ως ένα τηλεχειριζόμενο high-tech ρομπότ.Μπορεί να συναρμολογηθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους: ως όχημα σελήνης,ως ρομπότ και ως σκορπιός ενώ μπορεί να τηλεχειριστεί από οπουδήποτε αρκεί να υπάρχει διαθέσιμο ασύρματο δίκτυο.

Το ρομπότ λειτουργεί ως συσκευή καταγραφής και επιτήρησης (συναγερμός) καθώς εποπτεύει το χώρο σας στέλνοντας ασύρματα εικόνα κι ήχο.Ανιχνεύει κινήσεις και ενεργοποιεί ηχητικό συναγερμό ή σας στέλνει φωτογραφία των συμβάντων μέσω email (εάν ο Spykee ανιχνεύσει μια απροσδόκητη κίνηση θα ηχήσει έναν συναγερμό στον υπολογιστή σας και θα στείλει ως μήνυμα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ένα στιγμιότυπο εικόνας από τον χώρο που βρίσκεται).

Το Spykee Spy Robot έχει τέλος την ικανότητα να επαναφορτίζεται μόνο του μέσω της ειδικής βάσης που διαθέτει απαλλάσσοντας έτσι από το άγχος της φόρτισης όσο λείπετε από κοντά του. 



Ελέγξτε τις μετακινήσεις του Spykee ασύρματα από τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας μια σύνδεση WiFi.Μετατρέψτε το σε κατάσκοπο και μετακινήστε το μέσα στο σπίτι για να ακούσετε συνομιλίες στα διπλανά δωμάτια.Ο Spykee μπορεί να μιλήσει εξ ονόματός σας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μεγάφωνο που διαθέτει.Χρησιμοποιείστε τις δυνατότητες του Spykee στο διαδίκτυο και κουβεντιάστε με τους φίλους σας μέσω skype.

Το πακέτο περιλαμβάνει 210 εξαρτήματα με τα οποία μπορείτε να συναρμολογείστε το ρομπότ με 3 διαφορετικές μορφές - Αναλυτικές οδηγίες για την συναρμολόγηση του. - Τα απαραίτητα εργαλεία για την συναρμολόγηση του. - Βάση επαναφόρτισης. - Μπαταρία 9,6V
Δειτε το VIDEO που σας παραθέτω.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...