Κυκλοφόρησε το Νέο U-Can-Do SF, ίσως το καλύτερο αεροπλάνο 3D για πολύ όμορφα ακροβατικά παιχνίδια στον αέρα (ΦΩΤΟ)

                                              Ίσως το καλύτερο 3D αεροπλάνο
Κυκλοφόρησε το Νέο  U-Can-Do SF, ίσως το καλύτερο αεροπλάνο 3D για πολύ όμορφα ακροβατικά παιχνίδια στον αέρα. Το νέο αυτό μοντέλο μπορεί να γίνει Ηλεκτρικό ή Θερμικό (με κινητήρα εσωτερικής καύσης). Η εταιρεία GreatPlanes θεωρεί το μοντέλο αυτό ως το καλύτερο 3D αεροπλάνο, και αυτό γιατί είναι το πιο...
δημοφιλές και αγαπημένο των Fun 3D μοντελιστών. Το κατακόρυφο μικρό φτερό που έχει προστεθεί στην άκρη του φτερού, αυξάνει τη ροή του αέρα πάνω από τα πτερύγια του για να δώσει μέγιστο βαθμό ελέγχου υψηλής απόδοσης για ελιγμούς.

Το U-Can-Do SF έχει μια εντυπωσιακή παρουσία στο χώρο του αερομοντελισμού, χρόνια τώρα. Είναι ένα αεροπλάνο κυρίως για μικρές ταχύτητες στον αέρα, και αυτό γιατί είναι ένα καθαρό ακροβατικό μοντέλο. Στην προσέγιση για προσγείωση έρχεται αργά και σταθερά, λογω των μεγάλων αεροτομών που διαθέτει και το πλάτος του φτερού του.

Γενικά είναι ένα μοντέλο που θα το αγαπήσετε και θα χαρείτε τις πτήσεις του, χωρίς κανένα φόβο. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε έμπειρους μοντελιστές να το δοκιμάσουν.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μήκος φτερού 1500 mm
Μήκος:1.475 χιλιοστά) Wing
Βάρος: 2950-3290 g
Απαιτήσεις: radio 4-κανάλι w / 5 servos υψηλής ροπής
Κινητήρας 4-χρονος 0,80 - 0,82
Μοτές 50-55-500kV  brushless μοτέρ
ESC 60 Α
Μπαταρίες 11.1V 3350mAh LiPo (2 μπαταρίες)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...