Ένα πολύ καλό και εξ' ίσου άριστο τετρακόπτερο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο άλλα εξελιγμένα quadcompter, είναι το Blade 350 QX RTF. (VIDEO)


Ένα πολύ καλό και ισάξιο τετρακόπτερο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο
άλλα εξελιγμένα του είδους, είναι το Blade 350 QX RTF. Όπως θα δείτε και μόνοι
σας, περιέχει πολλά που βοηθάνε ακόμα και τον αρχάριο χειριστή.
Το Blade 350 QX RTF, είναι ένα quadcopter  (τετρακόπτερο) με μεγάλες επιδόσεις και δεν 
έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα quadcopter της κατηγορίας αυτής. Η λειτουργία του στον 
αέρα είναι πολύ εύκολη, ακόμα και για τον αρχάριο χειριστεί του. Είναι κατασκευασμένο με το σύστημα SAFE (αισθητήρας προστασίας πτήσης) που το κάνει να πετάει ομαλά, ακόμα 
και με ισχυρό άνεμο. Υπάρχουν  οι έξυπνες....
λειτουργίες  GPS / Altitude Hold και SAFE που το κάνουν Ιδανικό για αρχάριους πιλότους. Ακόμα η λειτουργία σταθερότητας είναι το ατού του για το Blade 350 QX RTF. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την μεγάλη σταθερότητα Βιντεο που παρέχει.  Αυτό επιτυγχάνεται με το σύστημα  Hold GPS, το οποίο είναι ιδανικό για λήψη Βίντεο.  Επίσης υπάρχει η λειτουργία  Agility για ακροβατική απόδοση με χαρακτηριστικά πτήσης AS3X  (Μόνο για έμπειρους πιλότους) .  


Το GPS Υψομέτρου Τεχνολογία θα διατηρήσει το 350 QX σε μια σταθερή θέση hover για την απρόσκοπτη λήψη βίντεο . Επιστροφή στην Αρχική (Home): Aυτό θα συμβεί όταν μετακινήσουμε κάποιον διακόπτη που έχουμε ορίσει στον πομπό μας και το Blade 350 QX θα επιστρέψει αυτόματα στο σημείο όπου ξεκίνησαν οι κινητήρες της . Το 350 QX έχει αρκετή δύναμη για να φέρει μια κάμερα GoPro . Μια φωτογραφική μηχανή της GoPro , είναι συμβατή με τη βάση anti -vibration mount .(η βάση περιλαμβάνεται στην συσκευασία). Η φωτογραφική μηχανή δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Η έκδοση RTF με την τιμή : $ 469.99 έρχεται μαζί με έναν πομπό DX5E της Spektrum , μια μπαταρία 3S LiPo 2200mA, καθώς και φορτιστή.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :
Φορτιστής:  Lipo 2-3S (συμπεριλαμβανόμενος)
Βασική διάμετρος στροφέων: (580mm)
Βασικό μήκος : Ελίκων στροφέων: (210mm)
Μοτέρ: 1100Kv
Μπαταρία: 11.1V 3S 2200mAh 30C LiPo
Μήκος: 18.3 μέσα (465mm)
Πλάτος: 18.3 μέσα (465mm)
Ύψος: 5.43 μέσα (138mm)
Βάρος πετάγματος: (680 γραμμάρια)
Κατά προσέγγιση χρόνος πτήσης: 5-14 λεπτά 

Σας παραθέτω Video με το συγκεκριμένο προϊον.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...