Το GyrOne είναι ένα αυτόγυρο τηλεκατευθυνόμενο με κορυφαία πτητική ικανότητα. Πρεοτείνετε για ενήλικους μοντελιστές και όχι για μικρά παιδιά. (VIDEO)

Σημείωση : Το παρόν τηλεκατευθυνόμενο δεν προτείνετε για μικρά παιδιά.

Στο χώρο του μοντελισμού, εκτός από τα συνηθισμένα μοντέλα, υπάρχουν και τα αυτόγυρα τηλεκατευθυνόμενα. Υπάρχουν τηλεκατευθυνόμενα του είδους αυτού που πωλούνται κομπλέ (κυρίως ηλεκτρικά). Αυτό όμως που θα παρουσιάσουμε σήμερα (Κιτ), δεν περιλαμβάνονται, κινητήρας και ηλεκτρικά μερη. Το GyrOne είναι ένα όμορφο θερμικό (με κινητήρα εσωτερικής καύσης) αυτόγυρο που μπορεί να γίνει και ηλεκτρικό. Η συναρμολόγησή του δεν θα σας παιδεύσει καθόλου...
Το GyrOne είναι ένα αυτόνομο μοντέλο. Ένα αυτόγυρο είναι ένα είδος αεροσκάφους περιστρεφόμενων πτερύγων,  υποστηρίζεται στην πτήση από τον έλικα  που παρέχεται από ένα ρότορα . Σε αντίθεση με ένα ελικόπτερο, ο ρότορας ενός αυτόγυρου οδηγείται από αεροδυναμικών δυνάμεων και μόνο μία φορά στην άνοδο κατά την πτήση, καθώς και στην κάθοδο, Η ώθηση παρέχεται από ένα κινητήρα που τροφοδοτείται από έναν έλικα παρόμοια με εκείνη ενός αεροσκάφους σταθερών πτερύγων. Αυτό το μοντέλο είναι σχετικά εύκολο να πετάξει. Έχει τη δυνατότητα να κάνει  μερικά ακροβατικά στον αέρα, όμως δεν είναι αρκετά όπως με ένα αεροπλάνο.  


Η απόδοση της πτήσης είναι αυτό που κάνει αυτό το μοναδικό πρότυπο, το αυτόγυρο ξεχωριστό. Η απογείωση πραγματοποιείτε  με περιστροφή του ρότορα. Η Προσγείωση μπορεί να γίνει με ή χωρίς την κύρια λειτουργία του κινητήρα . Η μπροστινή ώθηση γίνεται με κινητήρα και έλικα που βρίσκετε στο πίσω μέρος του μοντέλου. Το πλαίσιο είναι συνήθως από αλουμίνια, που έχουν συναρμολογηθεί με πλάκες και βίδες . Κάποια μικρά μέρη είναι από κόντρα πλακέ κοπή με λέιζερ κ.τ.λ.. Όλα τα μέρη μπορούν να συναρμολογηθούν εύκολα συμπεριλαμβανομένης της κεφαλής του ρότορα. Η εκκίνηση του ρότορας περιστροφή μπορεί να επιτευχθεί με έναν ηλεκτρικό κινητήρα τοποθετημένο στο μοντέλο ακριβώς κάτω από την κεφαλή του ρότορα. Το μπροστινό σύστημα προσγείωσης συνδέεται με την κίνηση του πηδαλίου. Το κύριο σύστημα προσγείωσης είναι από αλουμίνιο και ολοκληρώνεται με ρόδες και ένα πλαστικό κάλυμμα . Η ουρά έχει το οριζόντιο τμήμα με υλικό συνήθως από πολυουρεθάνη. Η τιμή του συγκεκριμένου αυτόγυρου έιναι αρκετά ψηλή (περίπου 550 ευρώ), όμως η αποδοσή του πραγματικά είναι ανεπανάληπτη.

Το μοντέλο αυτό που παρουσιάζουμε παρέχεται σε μορφή ΚΙΤ και συναρμολογείτε γρήγορα και εύκολα. Στο ΚΙΤ δεν συμπεριλαμβάνετε ο δέκτης, ο πομπός, τα σέρβο, ο κινητήρας και οι μπαταρίες (σε ορισμένα κιτ ηλεκτρικά συμπεριλαμβάνονται)  ( ο κύριος και η προαιρετική προ - περιστροφή ενός ) . Η τελική συναρμολόγηση μπορεί να γίνει σε λίγες ώρες και είναι έτοιμο για πτήση . Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει το βερνικόχρωμα για βαφή των πλαστικών καλυμμάτων του.

Χαρακτηριστικά

RC Required 5 Channel, 2 standard servos and 2 MG 8kg
Battery 4S 4000
Main Brushless Motor 800W 850kV
Pre-Rotation Brushless Motor 185W 1000kV
1 Controller ESC 80A
1 Controller ESC 30A
2 Servos MG 8 Kg (Rotor Head)
1 Servo Standard for rudder and steering
Normal or pusher propeller 13x6.5 electric APC


Σας  παραθέτω video του αυτόγυρου 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...